دیگرخبرهای خانم leeyoungae و سریال جواهری در قصر

تازه ترین مطلب
مرتب کردن مطالب:
بعدی قبلی
  • 04-22-2008, 10:08 ب.ظ  شماره اين نوشته 491

دیگرخبرهای خانم leeyoungae و سریال جواهری در قصر

گسترش سریال جواهری در قصروتاثیرات آن:

*در چين يك مدرسه پس از كمك هاي مالي خانمleeyoungae ((بازیگر نقش اول سریال) نام مدرسه ي ابتدايي رابه leeyounga تغيير دادند.این سریال يكي از پرطرفدارترين سريال هاي تاريخ اين كشور مي باشد.در کشور هندوستان هم علاوه بر دعوت هیئت سریال  شامل کارگردان و بازیگران و بعضی از دست اندر کاران آن * از سریال جواهری در قصر با عنوان برترین درام سال آسیا نام برده اند.این محبوبیت فقط در آسیا نبوده و در کشور های دیگری از جمله انگلیس و آلمان و برخی کشور های اروپایی هم مورد تحسین قرار گرفته است.   آسیا : کره جنوبی .ژاپن.چین .هندوستان .سنگاپور .تایوان و برخی دیگر از جنوب شرق آسیا     اروپا : انگلستان .آلمان و تعدادی از کشور های اروپای مرکزی    {برگرفته از مجله نور بانوان و پافا{Www.pafa.blogfa.com

*یک مدرسه هنگ کنگی از جواهری در قصر ایستفاده میکند تا به دانش آموزان مهارت های زندگی را بیاموزد.مدرسه کتولیگی یائوماگی این سریال محبوب کرهی را که جریان آن در قرن نونزدهم میگذرد را به عنوان مدلی برای رشته ای از کلاس ها انتخاب کرده  پاستی لئونگ رئیس آموزش مدنی این مدرسه مسیحی میگوید یانگوم قهرمان زن این داستان همان خصوصیت ها ارزش هایی را به تصویر میکشد که ما مایلیم فرزندانمان داشته باشند .{نقل از مجله شکوفه{

جوایز leeyoungae:

سريال جواهری در قصر كه از آن با عنوان «Most Popular Korean Drama of All Time» و «Forever Popular Korean Drama» به معناي «محبوبيت ترين درام كره اي تمام دوران» ياد مي كنند. يكي از پرطرفدارترين سريال هاي تاريخ اين كشور مي باشد. برا اساس سایت رسمی سریال  جوایز برترین بازیگر سریال به دلیل درخشیدن در این سریال در سال 2006 به شرح زیر بوده :

leeyoungae برنده ي جايزه ي بهترين بازيگر سال در جشنواره ي بلو دراگون در سال 2005 و جايزه ي بهترين بازيگر زن در جشنواره ي بيكسنگ آرت سال 2006 براي آخرين فيلم خود «همدردي براي بانو گيوم جا» (Sympathy For Lady Vengeance) مي باشد. لازم به ذکر است که وی برترین بازیگر زن کره در سال2004-2005-2006 هم بوده است و تا به حال شخص دیگری موفق به دریافت چنین افتخاری در کشور کره نبوده است. وی همچنین یكی از نمایندگان و پیام‌آوران سازمان یونیسف در دنیا است.

متن مصاحبه (گفته های خانمleeyoungae) :

تهیه این سریال شش ماه طول کشید و زمانیکه نقش یانگوم را بازی می کردم تمام این مدت بدون وقفه کار کردم حتی یک روز هم استراحت نداشتم ، من باید برای هر سکانس جزئیات نقشم را می دانستم و در طول بازی بیشترین انرژی را می گذاشتم بنابراین فکر می کنم بهترین سریالی بود که در زندگیم بازی کردم و از همه همکاران خودم هم ممنون هستم.من از بیست و سه سالگی کار بازیگری را شروع کردم و در فیلم ها و سریال های زیادی بازی کردم .بسیاری از فیلم ها و سریال های کره ای مثل جواهری در قصر در همه جا بخصوص کشورهای آسیایی مثل کشور ایران طرفداران زیادی دارد و همین مسأله توجه بیشتری را معطوف فیلم های کره ای کرده است سریال جواهری در قصر حتی در مقایسه با فیلم های کره ای از لحاظ تولید و ساخت از محبوبیت و توجه بیشتری برخوردار است بیشتر مردم دوست دارند سریال های تلویزیونی تماشا کنند بنابراین بسیاری از هنرپیشه ها مایلند در سریال های تلویزیونی بازی کنند در حال حاضر در کره سریال های تلویزیونی و فیلم های سینمایی تقریباً در سطح مشابهی پیشرفت کرده اند. ایفای نقش یانگوم باعث شده که چیزهای زیادی از آن شخصیت یاد بگیرم و فکر می کنم که عاقل تر و با تجربه شده ام . من بعنوان یک بازیگر زن ، با بازی در نقش یانگوم موقعیت خیلی خوبی کسب کردم و شهرتم را مدیون سریال جواهری در قصر هستم علاوه بر آن این را یاد گرفتم که عاقلانه تر رفتار کنم. من سعی می کنم که شخصیت خوب یانگوم را در خودم حفظ کنم.من فکر نمی کردم که یک روز هنرپیشه بشوم فیلم یا سریال بازی کنم.من در دانشگاه ، زبان آلمانی خوانده ام و تصمیم داشتم در آلمان درسم را ادامه بدهم راستش  می خواستم در آگهی های زبان آلمانی کار کنم ، اما بطور ناگهانی یک کار نیمه وقت پیدا کردم آن زمان سال دوم زبان آلمانی دانشگاه بودم از همان زمان فعالیتم را بعنوان بازیگر در چند فیلم کوتاه شروع کردم و بعد بازیگر یک سریال نمایشی در تلویزیون شدم همین شروع فعالیت بازیگری من بود و در نهایت باعث شد من یک هنرپیشه بشوم و بعد از آن در مورد بازیگری بسیار مطالعه کردم و سعی کردم بازیگر خوبی باشم. تهیه سریال جواهری در قصر حدود شش ماه طول کشید من تقریباً در همه سکانس ها بازی داشتم وهر سکانس آن سریال تأثیر خاص و ارزش ویژه ای برای من داشت وانتظار نداشتم که جواهری در قصر این همه مورد توجه قرار بگیرد و اینقدر طرفدار داشته باشد و از تمام کسانی که این سریال را دوست دارند ممنونم وهمچنین اصلاً تصور نمی کردم که مردم ایران هم این سریال را دوست داشته باشند و با وجود اختلاف فرهنگ و زبان با سایر کشورها ما از طریق سریال های تلویزیونی می توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم و در ضمن از اینکه برای دیدن ما به کره آمده اید ازهمه ی شما تشکر می کنم.

آدرس سایت نمایش کنسرت ها-مصاحبه ها-وپخش قسمت های مهم سریال جواهری درقصر:

http://video.google.com/videosearch?q=%E6%9D%8E%E8%8B%B1%E7%88%B1

http://video.google.com/videoplay?docid=-1625605261754770498

ارسال نظرات وپیشنهادات:                        

leeyoungae_film@Yahoo.com                          lee@dolphins.ir

李英爱
View as RSS news feed in XML
تمام حقوق مربوط به این وب سایت براساس قانون کپی رایت برای رادیو فردا محفوظ است. تماس با ما: info@radiofarda.com