راديو فردا / تالارها / didare ma 5 farvardin dar pasa... / سیاست ایران / سیاست

چهارشنبه 22 اردیبهشت – 17 سپتامبر

Didare ma 5 Farvardin dar Pasargad

تازه ترین مطلب
مرتب کردن مطالب:
بعدی قبلی
  • 03-16-2007, 10:00 ب.ظ  شماره اين نوشته 270

Didare ma 5 Farvardin dar Pasargad

درود گرامیان با اینکه نمی خواستم این مطلب در قسمت سیاسی بفرستم اما دیگه تالاری نیست

که بهش نزدیک باشه و با اینکه بارها خواهش کرم تالاری که مربوط به فرهنگ بدون سیاست هم داشته باشیم تالاری درست نکردید گرامیان. فرهنگ ایران و هویت ایران فقط در سیاست نیست.

با تایید نبشته های بهمن گرامی و سما گرامی سال 1386 یا بهتر بگیم 3745،سال کوروش هخامنشی ونجات پاسارگاد نامیده خواهد شد و روز 5 فروردین قرار است که همه ما ایرانیان در
    این روز در پاسارگاد گرد هم آییم و پیمان همبستگی برای نگاهداری و پاسداری از میراث فرهنگیمان و هویت ما ایرانیان که سالیان دراز است به دست فراموشی سپرده شده بشتابیم.

و این بار نسل امروز نسل گذشتگانمان و نسل آینده یک صدا خواهیم بود.
    بیایید این دشت کهنه را درکنار پدر ما ایرانیان سپری کنیم و یک بار دیگر این خاک و سرزمین تشنه محبت را زنده نگه داریم و بگذارید به جای صدای باد و باران هیاهوی این مردم زنده را با پایکوبی و شادی به مهد تمدن جهانیان برگردانیم و به ارمغان ببریم.

و بگوییم من ایرانی با هر باوری پیمان می بندم که تا آخر جان از این میراث از این ناموس و هویت دفاع کنم و شاید خانواده های ما نیز با ما همراه شوند و صدای شادی و چیروزی را پس از سالیان دراز پس از تهاجمها و تجاوزها با خود عهد ببندیم که این غم و اندوه و بی سامانی را جبران کنیم.
    آیا فکر نمی کنید روز آن فرا رسیده که قدمی کوچک برای نگهداری شخصیت و باورهای خودمان برداریم؟ ای ایرانی ما فراموش شده هستیم کسی دگر از ما چیزی به جز نبشته ها و فیلمهای دروغین نمی داند. سبب این ما نبودیم اما سکوت ما امروز و مطالعه نکردن ما و خرافاتی بودن ما و افتخار نکردن به آنچه هستیم یا باید باشیم فقط و فقط مقصر ما هستیم گناه کاریم که این راه رو به فراموشی سپردن هویتمان را ادامه دهیم.
    به امید روز دیدار شما گرامیان در 5 فروردین سال 3745 ایرانی . وعده گاه ما 5 فروردین در پاسارگاد. کسانیکه می خواهند و می توانند این نوروز به شیراز بیایند می توانند پیام خصوصی به من بدهند و یا در یاهو من را اضافه کنند برای هماهنگیهای بیشتر.

bahman_08 :sama می نویسد "به نام اهورای پاک که کورش ها را آفرید. آرش از کوه دماوند وطن را نگریست و صدا زد: کورش! مام میهن تنهاست ، نکند بار دگر رنج سکندر بیند و هزاران کورش.... و هزاران آرش..... ای آریایی در انتظار کدامین سوار سفید پوشی که تو را به سرزمین آرزوهایت برساند ، نشسته ای !؟ به سرزمین کورش ایمان بیاور که اینجا بهشت ماست...

اکنون که درواپسین روزهای سال 1385 می خواهند باآبگیری سدسیوند،تاریخ افتخارات ما راآبگیری کنند،خاموشی بدترین گناه است.گرچه بااین ترفند هم نمی توانند ایرانی بودنمان را از ما بگیرندوپیشینه ی دروغین تازی برایمان بسازند،اما،نبایدبگذاریم ارامگاه کوروش نیز بازیچه ی بی سیاستی این دیوسیرتان گردد.پیشنهاد من این است که با نام گذاری سال 1386 بنام سال کوروش بزرگ نقشه های شوم اینان رانقش بر آب کنیم.امید است که با همکاری واستقبال تمامی فرزندان کوروش این مهم به انجام برسد.بگذارید دنیا بداند که کوروش هنوز پابرجاست.پیشاپیش سال کوروش بزرگ را تبریک میگویم
    با تشکر ازsama

می توان نورزو86 ازرفتن به ساحل زیبا وگرم خلیج فارس ودریای چابهارمنصرف شد، می توان طبیعت زیبای شمال رابه وقتی دیگر موکول کرد .
    می توان نوروز86 درپاسارگادبود ولحظه ای درکنارپدرگریست وهم آوای ناله غمگین این روزهای این دشت باشکوه شد. می توانیم عید نوروزاین عید بزرگ ایرانیان رادرکناربزرگ مردی جشن گرفت که تمام ملت های دنیا درحسرت داشتن چنین مردی بودند ودست دست دردست یکدیگرغروروشکوه ایرانیان را به رخ جهانیان بکشیم .
    می توانیم سال 86 راسال کورش هخامنشی ونجات پاسارگادبنامیم تاسهم کمی ازدین خودرانسبت به پرافتخارترین مردایران زمین ادا کنیم

دیدار ما در پاسارگاد 5 فروردین بین ساعت 12:00 تا 1 پس از ظهر در منار آرامگاه پدر ایرانیان کوروش بزرگ برای هماهنگیهای بیشتر به ایمیل من می توانید تماس بگیرید.  vistapars@yahoo.com

سپاس

ویستا

چگونه با دشمنت به دوستی تا کنم؟
    تو رخت زندان تن ات و من تماشا کنم؟
    تو رخت زندان تن ات و من بمانم خموش؟
    قسم به زن، نازنم اگر محابا کنم
    اگرچه تلخ است حق، نمی توانم نهفت
    زبان از آن بایدم که آشکارا کنم
View as RSS news feed in XML
تمام حقوق مربوط به این وب سایت براساس قانون کپی رایت برای رادیو فردا محفوظ است. تماس با ما: info@radiofarda.com